bedenktijd

herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dutchchalk.nl. Wij zullen u de benodigde retour (adres)gegevens toesturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Voor extra informatie omtrent retourneren leest u de tekst onderaan de pagina onder het kopje “Retourneren” 

annulering

Het annuleren van een bestelling is mogelijk. Zolang de bestelling nog niet verstuurd is, zal dit kosteloos worden verzorgd.

Annuleert u de bestelling nadat deze reeds aan u verzonden is, dan dient u de gehele bestelling compleet te retourneren. Zoals in het Burgerlijk Wetboek beschreven, vallen de kosten voor het retourneren vanaf uw adres naar ons magazijn in dit geval voor eigen rekening.

Indien Dutch Chalk reeds een betaling van u ontvangen heeft, dan zullen wij de aankoopsom, na ontvangst van de retourzending in redelijkerwijs originele staat, aan u terugstorten (binnen 14 dagen).

retourneren

Consumenten hebben een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product dient ongeopend en/of beschadigd geretourneerd te worden, ofwel in redelijkerwijs originele staat. Het bedrag van het geretourneerde product wordt inclusief de verzendkosten (van Dutch Chalk naar uw adres) aan u overgemaakt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour mits de retour bij ons binnen is op dat moment. De verzendkosten voor het retourneren naar Dutch Chalk dient u zelf te betalen.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling, zijn de verzendkosten volledig voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal naar u worden teruggestort. Verzendkosten voor de verzending naar uw adres, worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annulerings- en retourverzoeken dienen schriftelijk aan Dutch Chalk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail info@dutchchalk.nl. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Wij zullen u de benodigde gegevens voor de retour daarna toesturen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

LET OP: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Dutch Chalk heeft voldaan. Dit om fraude met terugbetalingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, na retour ontvangst.